UA

Системи автоматичного поливу (САП)

ГлавнаяО насБлог → Системи автоматичного поливу (САП)

14-01-2016

Системи автоматичного поливу (САП) доречно назвати «розумним дощем» створеним руками людини, яким ми можемо керувати.

САП можно розділити на 4-е етапи: проектування, складання кошторису, інсталяцію і введення в експлуатацію. Як будь-яка система інженерних комунікацій, системи поливу та туманоутворення вимагають серйозного ставлення і якісного проектування. Комплектуючі повинні бути професійно підібрані на основі типу об’єкта, умов експлуатації і побажань Замовника.

Системи поливу є невід’ємною частиною для різних об’єктів, наприклад таких як:

  • газони та квітники
  • парки і сади
  • зимові сади і теплиці
  • футбольні та гольф поля
  • сільськогосподарські угіддя
  • дачні ділянки
  • котеджні містечка та ін.

Системи поливу розрізняють за типом:

  • дощувальні
  • краплинні
  • комбіновані
  • з ручним і автоматичним управлінням.

Необхідне для поливу обладнання включає в себе: електромагнітні гідравлічні клапани, програматори, фільтри, крапельне зрошення, форсунки, датчики, регулятори, автоматичне насосне обладнання, труби, затискні фітинги та ін.
Експлуатація системи поливу проста і не вимагає особливих зусиль.

Самою головною перевагою САП, для зручності її користування, є дистанційне керування системою, завдяки їй ви зможете не сушити голову як вам встигнути на дільницю, щоб увімкнути полив, або навпаки вимкнути, коли йде дощ.  Автоматичне керування не вимагає щоденної присутності людини на садибі, так як за допомогою контролера ви задаєте один раз всі необхідні параметри час поливу, його тривалість і частоту. А датчик дощу вимкне автополив, якщо на ділянці піде дощ.

Оскільки переважна частина системи поливу виконана з практично вічного пластика і знаходиться під землею, то про неї потрібно згадувати тільки при проведенні на ділянці земельних робіт. З цією метою після закінчення всіх робіт монтажна організація повинна надати клієнтам масштабний план реальної прокладки підземної гідросистеми. Так як початковий план системи поливу, складений на перших етапах проектування, може не збігатися і відрізнятися від фактичного розташування системи під землею, після виконання всіх необхідних монтажних робіт.

Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons із зазначенням автора / розповсюдження на тих самих умовах


Назад



Контактная информация

Звоните нам

+38 050 321 34 57
+38 067 568 68 87

Пишите нам

 

Оставить заявку

Приезжайте к нам

Украина,
г. Киев, ул. Садовая, 9А
г. Днепр, ул. Байкальская 47

Мы произведем поставку оборудования и монтаж систем в кратчайшие сроки и по оптимальной цене. У нас Вы можете купить:


Компания УКРСПЕЦСБЫТ - Ваш надежный партнер!